Kdo hodnotil v kategorii BISTRA?
Michal Hugo Hromas
Kuchař pod širým nebem
Kočovný catering šéfkuchaře, který vařil velvyslancům. Ctí původ a čerstvost surovin nadevše, vybočuje z mainstreamu a inspiruje. Až ochutnáte, co připraví během chvilky na ohni, kouzlu jeho umění jistě propadnete.
Jan Hudák
Headchef a provozovatel bistra Bistro8
V gastronomii prošel všemi možnými pozicemi, zakotvil jako šéfkuchař v jedné ze dvou poboček Bistra8 v Praze. Oceňovaný koncept udržitelnosti a lokálních dodavatelů si hlídá. V bistrech si zakládá na sezónní nabídce a čerstvosti. Každý den je pro něj výzva.
Jana Florentýna Zatloukalová
(Nejen) autorka kuchařských knih
Naprostý základ pro všechny, kteří se učí vařit, zdokonalují se nebo hledají vycyhtávky. “Flo” Vás svými popisy postupů dovede krok za krokem k bezchybnému pokrmu. Autorka nádherného blogu a mnoha kuchařek, na které se stojí fronty.