Víkend na jižní Moravě bude ve znamení speciálních menu. Dáte přednost spojení zabijačkových specialit a vína, japonské kuchyni nebo tradičním českým omáčkám?
Spojení vína a zabijačkové hostiny na vás čeká v sobotu v Nosislavi u vinařství Válka. Jitrnice, jelita, tlačenky, ovar – nebude chybět nic včetně pořádného kotle polévky! A jako bonus výborné víno z vinařství, které si minulý rok obhájilo první místo ve své kategorii. Pokud nebude počasí zrovna přát, počítá se i s vnitřní variantou – a to rovnou ve sklípku u krbu.
V jedovnickém Surfbaru pokračují v mezinárodní show! Po francouzské a thajské kuchyni následuje japonská. Co všechno se objeví na menu? Nechte se překvapit, ale u sushi to nekončí.
Kdo by neměl rád tradiční české omáčky! Koprovou, křenovou, rajskou… V Bukovanském mlýně si tento víkend můžete na jedné z nich pochutnat. Nebo zkusíte nějakou specialitu přímo ze Slovácka? Třeba Trnkovou? Prolistujte si celé menu.