Restaurace se začaly předhánět – v kvalitě, čerstvosti, konceptech. A jejich hosty zajímá, co jí. Při nákupech hledí na etikety výrobků, řeší původ surovin. Když jdou na jídlo ven, vítají pojmy jako „od okolních farmářů“ a „sezónní“. A přesně takové restaurace jsme pro vás hledali i my…
Propracovaná a originální gastronomie z lokálních surovin podávaná z pohostinných rukou, navíc v překrásném prostředí. Na gurmánský Olymp vystoupal a 1. místo si vysloužil – Kounický dvůr.
Kam vyrazit a nešlápnout vedle?
V mapce najdete všechny Gourmet podniky od ročníku 2019 až po ten letošní.
Dát dohromady gastroprojekt Gourmet je docela věda. Plánování, koordinování, domlouvání, telefonování, programování, focení, psaní… plus dalších 102 činností. I letošní ročník jsme si ale maximálně užili! Hodnotitelé vyrazili na všechny strany jižní Moravy a ochutnávali, koštovali a testovali až se z nich kouřilo.
Ale co bychom vám to nudně popisovali. Obrázky někdy vydají za tisíc slov…
Průvodce po úžasných restauracích, bistrech, kavárnách, vinařstvích a vinotékách, pivnicích a pivovarech jižní Moravy!
Ke staženíProjekt realizován dle konceptu Gourmet Brno® , jehož autorem je TIC Brno