Degustační menu nebo street food do ruky? Tento týden nebudete vědět, kam na jižní Moravě dřív!
V tišnovské hospůdce Na Humpolce pokračují v úspěšných degustačních večerech. Nebudou na to ale sami. Během celého roku se v jejich kuchyni vystřídá celkem 5 úspěšných šéfkuchařů z Česka a Slovenska. Jako první představí v sobotu své menu Petr Kunc z vinařství a restaurace Salabka v Praze. Nenechte si utéct tento zážitek a udělejte si rezervaci zavčas.
Bistro Průjezd 32 opět zavítá do Brna. Tentokrát si střihne pop-up v Piknik boxu. Těšit se můžete na hovězí pečeni s hráškovo-mátovým pyré v jejich vyhlášené signature buchtě. Počasí by už mělo přát! Tak proč nevyrazit na první venkovní event?
Chodíte na nedělní brunche? Máme tip na jeden nezapomenutelný. V zámeckém hotelu Zlatá Terasa ve Valticích pořádají „all you can eat“. Tuhle neděli se můžete přesvědčit na vlastní chuťové pohárky, že je to možná váš první brunch na zámku, ale rozhodně ne poslední.
V Kyjovském pivovaru chystají zvěřinové hody. Zatím si menu nechávají pro sebe, tak nezapomeňte sledovat čerstvé novinky na jejich sociálních sítích.