Přicházející jaro už pomalu láká k víkendovým výletům. Spojte svůj březnový trip po regionu s dobrou gastronomií. Patříte spíš mezi masožrouty nebo jste typičtí kavárenští povaleči? I tentokrát máme gastro tipy pro všechny.
Nedělní brunch v Bystré Židli
Taky milujete dlouhé víkendové snídaně? Na jednu takovou můžete přijít už tuto neděli do židlochovického bistra Bystrá Židle! V brunchovém menu tentokrát najdete bagel s vejcem a slaninou, bagel s lososem a lahodné kobláčky se šlehačkou, čokoládou a čerstvým ovocem. Kobláčky = mini koblížky z vláčného koláčového těsta, které peče místní Pekařství Křižákovi.
Zvěřinové hody v Kyjovském pivovaru
Kyjovský pivovar pořádá tento víkend zvěřinové hody! Přijďte ochutnat speciální menu připravené z divočiny. Na lístku se objeví třeba zvěřinová paštika, bažantí vývar, kančí guláš i jelení hřbet. A jako sladká tečka na závěr hruškový štrůdl s ořechy a domácí šlehačkou. Užijte si nezapomenutelný gastronomický zážitek za doprovodu atmosféry pivovaru.
Steakový víkend Svatého Patrika v pivovaru Lednice
Chcete oslavit svátek Svatého Patrika pořádně po irsku? Zastavte se do pivovaru Lednice na speciální steakový víkend, který probíhá od pátku do neděle! Vyzkoušejte nejen steaky, ale i další irské speciality, whiskey, a na čepu tmavý speciál Brown Ale 14.