Kdo hodnotil v kategorii RESTAURACE?
Vladimír Palička
Šéfkuchař a zakladatel JustCook
Zakladatel největší pražské školy vaření JustCook, kuchař s vášní pro českou gastronomii. V rondonu procestoval svět, účastnil se mnoha mezinárodních kulinárních soutěží. Restaurace pro něj není jen o kvalitním jídle, ale o zážitku složeném z malých, avšak podstatných detailů.
Vladimír Šmejkal
Šéfkuchař a gastronomický konzultant
V současné době nenajdete povolanějšího konzultanta, chcete-li vyladit svůj podnik k dokonalosti. Šéfkuchař s bohatou praxí nejen v diplomatické sféře, školitel a profesionální inspektor gastro provozů. Od zážitkových menu až po prvorepublikovou gastronomii – v jeho rukou se recepty mění ve skvosty.
Jan Holata
Propagátor dobrých mravů
Dokonalost na talíři i kolem něj pro Vás hodnotil profesionál se světovým rozhledem. Etiketu vnímá jako součást každého dne a s velkým zápalem ji propaguje nejen během kurzů. Pořádá je pro veřejnost i na objednávku pro firmy z různých odvětví. Během své praxe ochutnal nespočet menu a kulinářských kreací.