Víkend na jižní Moravě opět ožije! Tentokrát vám tipy na zajímavé gastro akce přinášíme s předstihem. Přece si nemůžete nechat ujít pivní someliérský večer.
Všichni milovníci piva, pozor! V jaroslavické Picerce chystají na pátek 18. března zážitkový večer na téma „pivní someliérství“. Čeká na vás 8-mi chodové menu, kdy každý jednotlivý chod je spárován s vybraným pivním speciálem. Celá degustace bude provázena výkladem sládka.
V Bukovanském mlýně opět vymysleli tématický víkend. Celé menu bude o rybích specialitách. Zůstaneme ale na Moravě – všechny ryby totiž pocházejí z moravských rybníků a řek. Těšte se na smažené kapří hranolky se sezamem, pečenou štiku na másle, blanšírovaného halibuta a další dobroty.
V jedovnickém Surfbaru pokračují ještě celý týden v servírování indických specialit! Od začátku roku už vystřídali několik světových kuchyní. Nemusíte tak cestovat za exotikou daleko.
Břeclavský pivovar Frankies pořádá občas i kulturní akce. V sobotu se zastavte na cimbálovou muziku Vergariovci. Samozřejmě ochutnejte, co nového sládci z Frankies vymysleli.